ulykke.. :-(

Løs snak om alt mellem himmel og Kreidler :o)

ulykke.. :-(

Indlægaf stoumann » lørdag, 11. oktober 2008 19:46

øv.. jeg pottede sammen med et cykel-postbud idag..

i kan lige se foreholdene på billedet, jeg kom af den vej hvor der er en gul pil og postbudet af den med den hvide pil.. han kørte i den forkerte side af vejen! jeg prøvede at styre udenom og han blev hvor han var, men det var for sent, så jeg blev ramt på min højre side..

jeg har for et par dage siden monteret en frontkåbe, den er total skadet, styret bukket og så er der en kæmpe bule i tanken, og så er mit ben forstuet :( postbudet derimod skete der ikke en skid ved, hverken ham selv eller hans cykel.. han havde sådan et af de der stativer foran til tasker, det var dem der fyldte hele vejen og det var dem jeg bankede ind i..

og jeg har nu snakket med hans arbejdsgiver, og han var ret sikker på at det var hans postbud der er skyldig, men han var ikke sikker på hvordan det kommer til at fungere forsikringmessigt, så jeg får mere at vide på mandag, når han har fået snakket med den afdeling der tager sig af den slags... så nu håber jeg bare på at jeg får nogle penge hjem, så kreidleren kan blive fin igen :D

Billede

nogen der har noget erfering med den slags?
MVH Nilas.
Brugeravatar
stoumann
 
Indlæg: 145
Tilmeldt: onsdag, 21. november 2007 22:23
Geografisk sted: Nilas Stoumann - 4623 Lille Skensved

Tilbage til Hyggehjørnet

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron