Kreidler feber

Løs snak om alt mellem himmel og Kreidler :o)

Kreidler feber

Indlægaf Kryger » torsdag, 20. oktober 2005 23:25

Når jeg nu som en "halv ældre person" sidder og tænker tilbage på, hvornår jeg første gang blev ramt, var det omkring min 15 års fødselsdag i 1976, hvor jeg efter mange skiftende knallerter bla. NSU, SCO og Monarch endelig fik en fra cykelsmeden lovliggjort Florett for en dengang kæmpe sum af 1500 kr.
Jeg fik ordre på streng procedure i forhold til tilkørsel med en ny cylinder, som jeg selvfølgelig fulgte ( den kørte 50, da den var tilkørt) så selvfølgelig skulle den prøves med en boret cylinder. Den kørte af h. til med den, så jeg byttede tilbage, og så kørte den kun ca. 25. Det var jo noget rigtigt **BEEP**, nemlig.

8,5 hk som jeg købte fra en gut der var styrtet blev monteret, stellet blev malet sort, skærme forkromet og sideskjolde fremstillet i rustfri ciselleret plade fra min hedengangene far (det er ligesom disken hos en slagter).
Så kom der andre boller på suppen. Kriden sparkede bare røv, og jeg var bare på toppen. Derefter kommer den sædvanlige historie om, at man fik bil og bla. bla. bla

Så skete der det sidste år, at min kærestes søn skulle have en scooter.
Gennem en kollega købte jeg i stedet en Kreidler RS elektronic 1977 for den fyrstlige sum af 1500 kr. og så mente jeg jo, at han havde fået den fedeste knallert, og at alt var cool, men idioten ville sandelig hellere have en dødsyg scooter (som jeg siden har repareret på ustandselig. Sådan noget **BEEP**) men det korte af det lange er, at den unge mand begyndte at svine min Keidler til, og der indså jeg, at når man først er ramt af "Kreidler feber", så er det for evigt.

Det var bare det, jeg ville sige, "hej".

MVH

Michael.

Ps. nu har jeg tre stk. Forsættelse følger.
Michael Sørensen

RS Elektronic 1977

mks@mbox301.get2net.dk

4700 Næstved
Kryger
 
Indlæg: 16
Tilmeldt: mandag, 17. oktober 2005 10:19
Geografisk sted: Michael Kryger Sørensen - 4700 Næstved

Tilbage til Hyggehjørnet

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster

cron