Side 1 af 1

Kreidler Florett RMC 1976

Indlæg: torsdag, 10. februar 2011 11:50
af jakobk
Jeg har lige tilskrabet mig en kreidler florett fra '76, som et projekt. Den er i rimelig rå stand, fordi den bare var blevet brugt til ræs inden jeg købte den. Så det betyder der er et voldsomt tunsæt på, men koblingen virker ikke ordentligt. Jeg har fået skilt motoren ad, og vil lægge billeder ind af den, når jeg har taget nogle. Men til at starte med er der et billede af den, fra den annonce jeg købte den af. Der er udstødning monteret, men det kan ikke ses på billedet.
http://www.mypicx.com/02102011/Kreidler/ det er linket til billedet. beklager at det er trykket sammen i siderne, men det kan give jer en fornemmelse for hvordan den står :)

Jeg er ret ny til kreidler, så det bliver spændene at se om den kan blive ordentlig at køre på. Jeg går efter at den skal være så original som muligt, men må gerne rende lidt mere en de 40 :wink:

Re: Kreidler Florett RMC 1976

Indlæg: torsdag, 10. februar 2011 14:34
af TFH
Hejsa.
Da vi blot har et almindeligt "husmands-site" med begrænset plads, har vi ingen direkte up-load funktion på vort forum. Hvis du imidlertid har et billede liggende på nettet, kan du linke til det.

Re: Kreidler Florett RMC 1976

Indlæg: søndag, 13. februar 2011 21:30
af jakobk
Sådan, nu kom der et link. Det er desværre trykket sammen i siden, men det er sådan den står lige for tiden