Side 1 af 1

1967

Indlæg: torsdag, 25. oktober 2007 15:15
af togam
Hej, jeg har begået et nyt projekt, Kreidler (GT) 1967. "GT" er det ikke, men den danske knallert ligner til forveksling storebroren. Jeg købte knallerten i sommers i en noget sølle forfatning fra en som havde købt den af den oprindelige ejer, Bent Parker, for selv at sætte den istand, men det fik han aldrig realiseret. Så knallerten var i den stand som den oprindelige ejer havde afhændet den i. Bent Parker havde haft den fra ny og havde i alle årene frem til starten af 90'erne brugt den som transport på sin faste rute som avisbud på Femø. Så den var godt "tilkørt" og køn var den ikke, motoren var groet fast og rusten havde fået et godt tag i den. Men den var komplet.
Jeg har så vidt muligt brugt de oprindelige dele fra knallerten og har kun malet de dele som var nødvendige, forskærmen + sideskærmene, tanken, lygtehus. Stellet og bagskærmen har jeg ikke rørt bortset fra lidt pletmaling. På bagskærmen var det oprindelige mærke fra forhandleren "URANIA", vistnok fra København, og det kunne jeg ikke nænne at male over. Sædet var revnet i begge sider så det har jeg skiftet ud med nyt "skind" og selv syet (som man siger; nød lærer blind kvinde at spinde :wink: ). Ellers er den totalt gennemgået og der er ikke en møtrik el. et kabel der ikke er udskiftet.
Jeg har udskiftet de oprindelige 116 mm hjulnav med de lidt større 150 mm som benyttedes på RS'eren fra 1969. Det har været mit hidtil sjoveste Kreidler projekt for der er ikke mange elementer der ligner noget fra de nyere modeller, men heller ikke helt nemt at finde alle delene.
http://www.scootergalleri.dk/html/gal_v ... ipc=496326

Indlæg: torsdag, 25. oktober 2007 21:07
af Fox
Det ser bare godt ud :D Gennemført arbejde.

Mvh.

Indlæg: søndag, 28. oktober 2007 00:01
af kreidlerhansen
Retti' flot arbejde, Torben! :thumbup: