Side 1 af 1

Speciel Amal karburator

Indlæg: fredag, 13. januar 2006 13:49
af JeppeJ
Hej, jeg er ejer af denne Amal 20mm karburator men har aldrig kunnet finde nogle dyser til den, så er der nogle, der ved, hvor de evt kunne fås, så sig til...
Det er en strålespids, der som normalt skrues op i strålerøret, men svømmerhuset sættes så derefter på et gevind på dysen.. Så almindelige Amal dyser kan ikke bruges, da svømmerhuset derfor ikke kan monteres.

Link til min profil, med billede af karburatoren:

http://www.scootergalleri.dk/html/gal_v ... p?ID=12514

Jeppe Jensen

Indlæg: fredag, 13. januar 2006 17:19
af kreidlerhansen
Lækker lille karburator, prisen taget i betragtning. Nyprisen er vist omkring 400kr, hvilket er særdeles billigt for den fodermaskine.

MotoLine forhandler (eller, forhandlede i hvert fald) den karburator i både en 18mm og en 20mm udgave. De var leveringsdygtige i dyser fra 80-105, mener jeg, så prøv at give dem et kald.

Husk at beskrive dysen. :P

MotoLine

Indlæg: lørdag, 14. januar 2006 20:27
af JeppeJ
Tak for svaret, men er det så motoline-racing.com? Ellers vær venlig lige at smide et link til dem. Der er jo flere motoline.

På forhånd tak.

Re: MotoLine

Indlæg: søndag, 15. januar 2006 10:29
af kreidlerhansen
JeppeJ skrev:Tak for svaret, men er det så motoline-racing.com? Ellers vær venlig lige at smide et link til dem. Der er jo flere motoline.

På forhånd tak.


Kan ikke linke til dyserne, da de ikke er på hjemmesiden, men der er tale om butikken bag motoline-racing.com.

Desværre ved jeg ikke, om de stadig har nogle af delene på lager, men det er derfra karburatorerne er blevet sluset ind i Danmark.


Hvordan kan det i øvrigt være, du skal til at dyse den ind? Synes da du har beskrevet den som yderst velkørende på scootergalleri. :)

Dyse

Indlæg: søndag, 15. januar 2006 12:25
af JeppeJ
Fordi den er blevet boret lidt for meget op. Da den manglede lidt.